5. 8. 2019 | Petr Tomášek

Ročník 2011-13-nábor

  • Hlavní trenér – Pištěk Leoš
  • Asistent: Svoboda Martin
  • Asistent: Horák Aleš
  • Asistent: Buchta Lukáš

 

Ročník 2010

  • hlavní trenér: Chmelíček Petr
  • asistent: Svoboda Vlastimil
  • asistent a trenér brankářů: Chytrý Josef

 

Naši nejmladší Zubříci vyjedou poprvé letos na led v úterý 3. 9. 2019 od 15:30 hodin.

 

Mladší žáci

Trenér Lukáš Novák zhodnotil přípravné období a prozradil, kdy půjdou Zubříci na led

Letní přípravu zahájili mladší žáci v pondělí 6. 5. 2019 a poslední trénink byl 27. 6. 2019. Mladší žáci absolvovali 26 tréninkových jednotek. Jeden trénink byl z důvodu silného deště zrušen. Svěřenci Lukáše Nováka trénovali třikrát týdně. Tréninky probíhaly na atletickém ovále (8x), v tělocvičně na sídlišti II na horní škole (10x), v terénu u zimního stadionu (6x)  a na ledě (2x). Tréninky byly zaměřeny na odrazovou sílu a každý trénink skákali kluci přes švihadlo. Na atletickém oválu trénovali výbušnost (krátké sprinty) obratnost a odrazovou sílu. V úterý chodili ven k zimnímu stadionu, kde běhali krátké kopce a výběh do schodů. Třikrát běželi chlapci delší okruh na vytrvalost (3,6km). Na čtvrtky měl trenér Novák naplánovanou nejdelší tréninkovou jednotku a to v tělocvičně. Hráče rozdělil na dvě skupiny, jedna skupina měla kruhový trénink a druhá skupina hrála fotbal, florbal, pak se vyměnili. Kruhový trénink byl zaměřený hlavně na odrazovou sílu, ale byly tam i cviky na celkovou kondici. Na konci tréninku byla samozřejmě i hra.

Na tréninku Novák dbal na disciplínu a poctivost. Většinou se to dařilo. Hráči trénovali poctivě a na tréninky chodili pravidelně a za to je a jejich rodiče musím pochválit. Bez rodičů by to samozřejmě nešlo. V neposlední řadě bych chtěl poděkovat svým kolegům, asistentovi Petrovi Jandovi, který mi jezdil pomáhat a aktivním vedoucím týmu Martinu Unzeitigovi a Fandovi Königovi,  kteří společně s předsedou Milanem Palečkem zajistili sportoviště a umožnili přípravu.

 

V červenci měli kluci volno a sejdeme se 5. 8. 2019 na zimním stadionu a začneme trénovat na ledě. Poslední týden v srpnu máme soustředění v Bystřici. Přátelské zápasy jsou zatím domluvené dva 24. 8. 2019 doma s HHK Velké Meziříčí a 1. 9. 2019 ve Velkém Meziříčí.

Realizační tým mladších žáků BK Zubři Bystřice pro sezónu 2019/2020:

Hlavní trenér: Lukáš Novák.

Asistent trenéra: Petr Janda

Vedoucí týmu: František König

                          Martin Unzeitig

Starší žáci

Starší žáci zahájí sezonu v pátek 9. 8. 2019 v 17.30 hodin na ledě. Dále budou tréninky v úterý v 17.30 a čtvrtek v 17.30 hodin. V termínu 17. – 18. 8. 2019 se zúčastní mezinárodního turnaje v Pelhřimově. V sobotu 24. 8. 2019 sehrají svěřenci Prudkého a Korbičky přátelské utkání s mužstvem HHK Velké Meziříčí na domácím ledě a o týden později 1.9 2019 odvetu ve Velkém Meziříčí. Ještě je v jednání jedno utkání se Žďárem nad Sázavou. Za zmínku stojí, že minimálně na jednu sezonu nás opustí náš nejlepší střelec Tomáš Šantora, který bude nastupovat za Žďár nad Sázavou v žákovské extralize roč. 2005 a za ml. dorost. Tímto mu přejeme hodně sportovních úspěchů. Sestava starších žáků by měla zůstat stejná jako v loňské sezoně kromě zmíněného Šantory.

Realizační tým starších žáků BK Zubři Bystřice pro sezónu 2019/2020:

Trenéři: Korbička, Prudký

Vedoucí týmu: Paleček Milan

 

A-tým

Pro sezónu 2019/2020 se bohužel nepodařilo na Vysočině domluvit soutěž, do které by patřily všechny kluby z Vysočiny. Novinkou pro tuto sezónu je návrat do naší soutěže Telče, která hrála tři sezóny v Jihočeském přeboru. KSM Vysočina se bude hrát čtyřkolově, tudíž bude na Zubry čekat v základní části dvacet utkání a poté play-off.

 A-tým společnou letní přípravu neměl. Je na každém, aby si letní přípravu udělal individuálně podle svého. Do společné přípravy na ledě nastoupí Zubři 6. 9. 2019 od 18:15 hodin. Dále budou tréninky pravidelně ve středu a v pátek, prozradil Ludvík. Do začátku sezóny by měli Zubři odehrát dvě přátelská utkání (termín bude upřesněn). Ostrý start Zubry čeká v sobotu 5. 10. 2019 na domácím ledě s Velkou Bíteší. Hned druhé utkání zavítají Zubři o týden později k favoritu soutěže do Telče. Sestava Zubrů by mohla být doplněna o zkušené borce, kteří se vyjádří během srpna, zda klukům pomůžou. Na trenérském postu zůstává zkušený lodivod Zubrů Luboš Sláma.

Realizační tým Zubrů pro nadcházející sezónu:

Hlavní trenér: Sláma Luboš

Vedoucí týmu: Ludvík Jan

                               Ludvík Zdeněk